Gábori L. Balázs: a LA75 számokban..

Kedves látogató. Én Gábori L. Balázs vagyok, a LA75 Pártigazgatója. Rövid szeretném összefoglalni, néhány tényszerű statisztikai adattal alátámasztani a nem alaptalan várakozásokat, amik a LA75 sikereit övezik.

Pártunk 2019-ben, 2 éve alakult. Tagi létszámunk jelenleg: 27 fő. Ez a létszám, – ami a nyár folyamán várhatóan meg fog 3x-ozódni – gyakorlatilag az ügyvivői testületet és a különböző tematikus munkacsoportok témafelelőseit foglalja magában, valamint van további 23 pártoló tagunk. Ez a létszám a párt tagi létszámával együttesen, maximálisan elegendő a 10 munkacsoport működéséhez.

A LA75 komoly közösség-építő tevékenységet folytat. Jelenleg szervezés és bejegyzés alatt van a párt tagok által alapított Libertárius Magyarországért Alapítvány, amely kutató-tudományos-ismeretterjesztő tevékenységet fog végezni és célja, hogy idővel a közhasznú státuszt is megszerezze! A Le az Adók 75%-ával Párt hívta életre a Tömeges Üzletnyitás kezdeményezést, amelynek a Facebookon 20.000 követője van. A Tömeges Üzletnyitás oldal összekapcsolódik a napjainkban létrejövő, a LA75-höz közel álló, LIBERTÁRIUS MOZGALOM néven szerveződő anarcho-kapitalista (ancap) közösséggel, amelynek rendszer-ellenes csoportja már most 2.700 tagot számlál!

Komolyan vesszük a székely nemzeti és a roma etnikai közösségek ügyét. Így úgy döntöttünk, hogy tematikus, mély tudományos-szakmai megalapozottságú politikát folytatunk a kérdésben. Nagyon fontosnak tartjuk a szabadság és a független önszerveződés ügyét. A szocialista pártokkal ellentétben a közösségek és a polgári önkéntesség valódi képviselője: a LA75. Ez egy empirikus, tényekkel alátámasztható állítás. Szervezés alatt vannak a roma és székely közösségi csoportjaink a Facebookon. A LA75 továbbá fontosnak és a 21. század nagy vívmányának tartja a FINTECH szolgáltatásokat, így ezzel kapcsolatban szintén rendelkezünk a Facebookon közösségi csoporttal. A LA75 Párt alapítványának elsődleges célja az oktató-kutató tevékenység, így berkeinkben tudhatjuk többek között a következő kutató intézeteket és vélemény-formáló szakmai közösségeket: Ellenpropaganda, Osztrák Közgazdaságtani Iskola, Szabad Társadalom.

A LA75-nek már 2.700 SZIMPATIZÁNSA, 250 AKTIVISTÁJA és számos TÁMOGATÓJA van. Ezúton kérünk téged is, hogy csatlakozz hozzánk aktivistának, támogatónak, szimpatizánsnak vagy válassz érdeklődésednek megfelelő tematikus csoportot és kövesd a közösségi médiában a LA75 tevékenységét. 😉