Kedves látogató! Ezen a honlapon információkat kaphat a LA75 Párt által szervezett Hősök terei 'hangpróba' kapcsán kiszabott hatósági bírság enyhítésére létrehozott közösségi adományozási kampányról. Készítette: egy lelkes önkéntes a LE AZ ADÓK 75%-ÁVAL PÁRT részére díjmentes felajánlásként. - A párt: A LA75 Facebook-oldala | A kezdeményezés: Tömeges Üzletnyitás | Kibeszélő: Libertárius Párt Fórum | in ENGLISH |  ¤  Facebook-megosztás »

 
  Adományozás PayPal-on: » Légy a LA75 Párt Tagja: kattints ide »

- KÖZÖSSÉGI ADOMÁNYOZÁSI FELHÍVÁS -

A Tömeges Üzletnyitás megmozdulásait sikeresnek könyvelhetjük el, ugyanis sikerült kifejezésre juttatnunk azon törekvéseinket, melyek a vállalkozók és dolgozók anyagi létének megmentésére és az önrendelkezéshez való szabadság visszanyerésére irányultak; azonban nem kerülhettük el a súlyos retorziókat sem. A hatóság példastatuálás céljából ugyanis horribilis összegű bírságot szabott ki a szervezőinkre: Ecsenyi Áronra, az ikertestvérére Szilárdra és a LA75 egyik szimpatizánsára, mindösszesen 4 millió 750 ezer forintos összegben. S bár a szigorú büntetéstől nem törtünk meg, sajnos ez még nem jelenti azt, hogy minden megpróbáltatáson önmagunk erejéből át tudunk esni. Így hát a közösségi szolidaritás jegyében a segítségeteket kérjük ahhoz, hogy némi pénzbeni adománnyal járuljatok hozzá a szükséges összeg megtérítéséhez. | Tovább olvasom »

- ÍRD MEG TE IS A TÖRTÉNETED -

© 2021 LA75 Minden Jog Fenntartva! - További információ: infola75.hu - in ENGLISH
FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK. A honlap használatával Ön minden tekintetben elfogadja a következő feltételeket. Jelen honlap célja: egy 'adományozási kampány népszerűsítése' megvalósítása. Figyelem! A jelen honlapon megosztott tartalmak és információk hitelessége nem igazolható. Minden tartalom a honlap látogatóitól származik, így azokért felelősséget nem vállalunk. Senkit nem kérünk vagy bújtunk fel semmilyen hatályos törvény megsértésére vagy kijátszására. Nem tagadjuk a covid-19 járványt és nem foglalunk állást esetleges gyógymódok vagy oltóanyagok kérdésében. Nem állunk kapcsolatban illegálisan működő vagy szélsőséges nézeteket valló szerveződésekkel, minden ilyentől elhatárolódunk. A honlapot önkéntes(ek) készítették, szerkesztik, a honlap üzemeléséből profit vagy érdem nem származik. A honlap nem sért liszenszt vagy más jogi érdeket. A honlap használata során tapasztalt esetleges információtechnológiai hatásokért felelősséget nem vállalunk. A honlap tartalmának megtekintését csak saját felelősségre ajánljuk. Mind a honlap üzemeltetői, mind a LA75 Párt minden jellegű jogi vagy anyagi felelősséget kizár.